PATLICAN YOĞURTLAMA
1 sayfadaki 1 sayfası
PATLICAN YOĞURTLAMA
Patlican Yogurtlama
Malzeme
5 patlıcan 300 gr.süzme yoğurt 2 diş sarımsak (arzuya göre ) tuz
Yapılışı
Patlıcanlar fırınlanır. Kabukları soyulur ve püre haline getirilir. Çukur bir kapta süzme yoğurda yedirilir. Sarımsak ve tuz ilave edilerek karıştırılır. Üstüne biraz zeytinyağı gezdirilir.
Malzeme
5 patlıcan 300 gr.süzme yoğurt 2 diş sarımsak (arzuya göre ) tuz
Yapılışı
Patlıcanlar fırınlanır. Kabukları soyulur ve püre haline getirilir. Çukur bir kapta süzme yoğurda yedirilir. Sarımsak ve tuz ilave edilerek karıştırılır. Üstüne biraz zeytinyağı gezdirilir.
Selma- Mesaj Sayısı : 10
Kayıt tarihi : 30/12/07
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz